Boeiende badminton clinics bij BAN – BAN

Boeiende badminton clinics bij BAN

BAN bood op woensdagmorgen 13 september maar liefst drie badmintonclinics. Ruim 160 leerlingen van groep 3 tot en met 6 van de ASV Daltonschool genoten van een uiterst boeiende kennismakingsles badminton, gegeven door Remco Stoffer. Op woensdagmiddag genoten in de Icoon jeugdige sportievelingen van een vrijblijvende kennismakingsles, gegeven voor Marcel Stortelers, geassisteerd door Brenda Anderson en Jan Janssen. Alle deelnemers deden enthousiast mee en genoten met volle teugen van deze bijzondere badminton kennismakingsles.

Op woensdagavond gaf Marcel in de Icoon een dergelijke kennismakingsles aan senioren. Ook hier kregen de deelnemers uitleg over de juiste racketgreep, inzicht in de spelregels en kon men vooral zelf met racket en shuttle oefenen.

Op zaterdagmorgen 16 september volgt de laatste kennismakingsles in sporthal de Bieshaar. Hier kunnen de junioren vanaf 09.00 uur terecht.

Alle clinics werden gegeven in het kader van de Nationale Week van de Sport.

Dank aan allen die de proeflessen verzorgden.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.