Bijzondere prestaties BAN bij Regio Team Kampioenschap – BAN

Bijzondere prestaties BAN bij Regio Team Kampioenschap

BAN (Badminton Amersfoort Noord) leverde met haar vijf deelnemende jeugdteams en met de twee seniorenteams een bijzondere prestatie bij de Regio Team Kampioenschappen Badminton. In sporthal Juliana van Stolberg mocht BAN met de 5 jeugdteams aantreden die al eerder kampioen werden in hun respectievelijke poules. Drie BAN teams (J2, J5 en J8) wisten ook bij de Regio Kampioenschappen de eerste plaats te veroveren en mogen later dit seizoen in Zutphen gaan strijden om het Nederlands kampioenschap.

 

Jeugdteam J12 veroverde bij het Regio Kampioenschap een fraaie tweede plaats en team J6 werd derde.

In sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem speelde gelijktijdig de BAN seniorenteams BAN 3 en BAN 8. Het team BAN 3, gecoacht door Willem Munnik, met de spelers Sabine de Wit, Annelies de Wit, Arjan Spijkerboer en Jan Molenkamp wist zowel de wedstrijd tegen BC Netwerk (7 – 3) als tegen Lopperse winnend af te sluiten. Daarmee veroverde het team een plaats bij het Nederlands kampioenschap voor Regio teams op 20 en 21 juni.

Bij BAN 8, gecoacht door Ton Linders, eindigde de wedstrijd tegen de Kantjils uit Wageningen in een gelijkspel ( 5-5). De strijd tegen RAP uit Linschoten wist BAN met 6-4 te winnen. Omdat ook de Kantjils gelijk eindigde werd het puntentotaal beslissend voor een plaats in de finale, waarbij de Kantjils net in het voordeel bleek. In de halve finale bleken met name de heren uit Harderwijk net iets sterker waardoor BAN8 op een zeer eervolle vierde plaats eindigde.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.