Berichten nieuwsbrief augustus 2018 – BAN

Berichten nieuwsbrief augustus 2018

Zomerbadminton
In de periode 20 juli – 31 augustus biedt BAN op vrijdagavond in de Bieshaar gratis zomerbadminton. Dit kan, omdat SRO in die periode een zeer laag huurtarief hanteert. De locatie is dan ook opengesteld voor niet-BAN leden.

 

Samen op de markt
De vorige oproep heeft nul, geen enkele reactie opgeleverd. Daarom nogmaals:

BAN staat ook dit jaar op zaterdag 8 september met een wervende stand op de verenigingsmarkt op het Eemplein. Leuk, boeiend en gezellig.
Ben jij enthousiast over de badmintonvereniging? Kom dan tussen 10.00 en 16.00 uur een uur (of langer) helpen om bezoekers informatie te geven over BAN. Meld je aan via secretaris@banbadminton.nl

 

BAN bestuur bedankt vrijwilligers met barbecue
Het bestuur van badmintonvereniging BAN organiseerde zaterdag 30 juni een bijzonder geslaagde barbecue om al haar verenigingstrainers en de vrijwilligers te bedanken voor hun grote inzet in het bijna afgelopen sportseizoen.
Bij de barbecue werden ook enkele vrijwilligers bijzonder in het warme zonnetje gezet, werden de vrijwilligers van het jaar bekend gemaakt en het jubilerende BAN-lid gehuldigd.

 

Jeugdraad ASF
De ASF (Amersfoortse Sport Federatie) is een overkoepelende organisatie waarin alle Amersfoortse sportverenigingen zijn vertegenwoordigd. Dat gebeurt onder andere in overleg met de Gemeenteraad en met SRO. De ASF organiseert ook talrijke activiteiten om zoveel mogelijk Amersfoorters aan het sporten te krijgen en te houden.
Naast de eigen sportraadfunctie wil de ASF ook graag gericht aandacht besteden aan de sportwensen van de jeugd. Daarom start de ASF Jeugdsportraad. Deelnamen is mogelijk als je tussen de 12 en 18 jaar bent. Je vertegenwoordigt dan de belangen van jeugdleden in alle Amersfoortse sportverenigingen. De tijdsbelasting is 4 x per jaar een bijeenkomst en in ieder geval een uitnodiging voor het Amersfoortse Sportgala. Meer informatie op www.sportamersfoort.nl of stuur een mail naar secretaris@sportamersfoort.nl

 

Hulp gewenst bij BAN activiteiten

 

Wie

 

Waarbij

 

Wanneer

 

Hoe vaak

 

Toelichting

 

Vaardigheden

 

Activiteitencommissie

Blacklight toernooi nader te bepalen
1 x Opbouwen Inzet
 

Activiteitencommissie

Blacklight toernooi nader te bepalen
1 x Bardienst + helpende handjes Inzet
 

Trainers

Training aan jeugd Maandagavond, 18.00 – 19.30 uur Liefst iedere week Assisteren bij training Enige badminton vaardigheden
 

Trainers

Training aan jeugd Woensdag, 18.30 – 20.00 uur Liefst iedere week Assisteren bij training Enige badminton vaardigheden
 

Wervingscommissie

Verenigingsmarkt 8 september, Tussen 10.00 en 126.00 uur 1 x enkele uren Info geven Enthousiasme
 

Grote Clubactie

Uitdelen en daarna verzamelen van lotenboekjes Rond 15 september boekjes uitdelen, daarna ophalen 2 x Organiseren en toezien op uitvoering Inzet en overzicht
houden
 

Wervingscommissie

Opzetten en uitvoeren activiteiten In overleg Aanvulling van de commissie Betrokkenheid Enthousiasme
Inzet

 

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.