Berichten nieuwsbrief april 2018 – BAN

Berichten nieuwsbrief april 2018

Onderzoek naar veiligheid
Zeven studenten van de afdeling Integrale Veiligheidskunde van de Hogeschool Utrecht doen komende maanden onderzoek bij BAN naar de veiligheid binnen de verenigingen. Het onderzoekt omvat zaken als veiligheid, brandveiligheid, pestgedrag, diefstal, vernieling, hygiëne. De studenten doen onderzoek en houden vraaggesprekken. Het BAN bestuur nodigt een ieder uit mee te werken aan dit onafhankelijke onderzoek. De verkregen gegevens leiden tot adviezen en tips aan BAN en de SRO (als beheerder van de locaties) om de situatie, daar waar mogelijk, verder te verbeteren.


Starters- en vervolgtraining
Een behoorlijk aantal leden volgde in maart drie weken lang de BAN starterstraining. Marcel Stortelers bracht hen de basisvaardigheden bij van badminton.
Enkele deelnemers van de starterstraining deden aansluitend meteen mee aan de vervolgtraining. Deze nam Redmar Blik voor zijn rekening. In deze kortdurende cursus werd ingegaan op slagvaardigheid, service en positiespel.
De deelnemers aan beide cursussen hebben de lessen als zeer leerzaam en praktisch toepasbaar ervaren. Marcel en Redmar hartelijk dank voor jullie fantastische inzet!
Waarschijnlijk organiseert BAN in oktober opnieuw dergelijke cursussen.


’t Is Oranje, ’t blijft Oranje
Op 26 april organiseert de BAN activiteitencommissie vanaf 20.00 uur in de Icoon een fantastisch BAN Oranje Toernooi. Voor slechts € 2,50 kan je in je mooiste Oranje kleding meedoen aan dit sportieve en vrolijke badmintonevenement. Opgave via het formulier op de pagina banbadminton.nl. Na afloop is er een gezellig Oranje feest in de kantine.


Super BAN Jeugd Open Kampioenschappen
De derde editie van het BAN Jeugd Open Kampioenschap was opnieuw een grandioos succes. In verschillende leeftijdscategorieën streden de junioren in de disciplines enkelspel, mix en dubbelspel om de eerste plaatsen.
Het toernooi was volledig volgeboekt. ’s Morgens werden de verschillende voorrondes gespeeld. De jongste deelnemers blonken uit door hun tomeloze inzet, hun sportieve enthousiasme en vooral hun enorme spelplezier. De meer ervaren badmintonspelers streden vol overgave voor elk punt en een plaats in de halve finales en eindrondes. Vanaf de tribunes werden de spelers door de vele enthousiaste toeschouwers aangemoedigd en werd er hartstochtelijk meegeleefd met de sportieve strijdende deelnemers.
Tegen 18.30 uur reikte de BAN-voorzitter in de kantine van de Icoon aan alle winnaars en de nummers twee hun hun bekers uit.
De organisatoren kunnen met grote tevredenheid terugkijken op een bijzonder goed georganiseerd en sportief geslaagd badminton evenement met zeer tevreden deelnemers en veel sportieve hoogtepunten.


Jeugd wervingsactie
Op de woensdagen 16, 23 en 30 mei organiseert BAN in de Icoon voor de jeugd in de leeftijd van 7 – 9 jaar enkele badminton kennismakingslessen. BAN hoopt via deze actie nieuwe jeugdleden te werven want deze 3 lessen zijn vooral bedoeld voor jeugdspelers die nog geen enkele ervaring hebben met badminton. Edwin, Niels en Richard gaan deze lessen geven. Nadere informatie over deze lessen volgt binnenkort op de BAN website en via berichtgeving in de plaatselijke media.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.