Bericht voor competitiespelers: competitie speel je tot wederopzegging – BAN

Bericht voor competitiespelers: competitie speel je tot wederopzegging

Deelname aan de competitie geldt tot schriftelijke wederopzegging door het lid of ouder /verzorger van een junior-lid vóór 1 maart (na afloop van een competitieseizoen).

Mocht je besluiten volgend seizoen niet (voor BAN) deel te nemen aan de badmintoncompetitie, houdt dan rekening met de schriftelijke opzegdatum van 1 maart 2018. Door af te zien van deelname aan de competitie wordt het lidmaatschap niet beëindigd. Afmelden voor competitie doe je via de website www.banbadminton.nl in het menu Competitie, Competitie informatie of via de link: https://banbadminton.nl/competitie/informatie/afmelden/

Wil je niet meer deelnemen aan de competitie en ook het BAN lidmaatschap beëindigen per 1 juli 2018, schrijf je dan uit voor competitie vóór 1 maart en zeg uiterlijk het lidmaatschap op vóór 15 mei 2018. Een competitiespeler kan zijn lidmaatschap dus niet eerder opzeggen dan 1 juli van een jaar.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.