Bericht i.v.m. Corona – BAN

Bericht i.v.m. Corona

Beste Leden,

Het zijn bijzondere tijden.
Bij de bestrijding van het Coronavirus zijn door de regering diverse maatregelen genomen. Die gelden in ieder geval tot 28 april. Zij omvatten ook tot 1 juni het verbod op het organiseren van evenementen.

Alle sportaccommodaties zijn in ieder geval gesloten tot eind april. Het is niet ondenkbaar dat deze periode verlengd wordt.De afloop van dit badmintonseizoen is daardoor bijzonder onzeker.

Wij missen allemaal het samen badmintonnen maar moeten geduld hebben voordat we weer kunnen spelen. Als de situatie het toelaat, en het organisatorisch mogelijk is, zal BAN zomerbadminton gaan aanbieden.

BAN is in 2019 huurverplichtingen aangegaan voor het seizoen 2019 -2020 met de SRO (verhuurder van de sportaccommodaties). De contributie van de leden wordt onder andere aangewend voor de betaling van de huur, naast de aanschaf en onderhoud van materialen en dekking van andere kosten.

Of BAN door de SRO aan haar huurverplichtingen wordt gehouden is vooralsnog onduidelijk. De gemeente Amersfoort, ASF en SRO zijn hierover in overleg. Het bestuur onderzoekt mogelijkheden of en op welke wijze het gemis aan speelmogelijkheden te compenseren. Maar eerst moeten de formele belemmeringen opgeheven worden voordat er weer badminton gespeeld kan worden. Als het badmintonnen weer mogelijk is en er een besluit is over eventuele compensatie van contributie wordt iedereen hierover nader geïnformeerd.

Voor nu: hoe spijtig dan ook…nog even doorbijten.
Hou je aan de richtlijnen en blijf gezond.

Met sportieve groet,
BAN bestuur

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.