BAN zoekt barcoördinator – BAN

BAN zoekt barcoördinator

‘Kan ik wat drinken?’, hoe vaak klinkt deze vraag aan de BAN-bar. En dat kan. Dat kan, omdat de leden van de BAR-barcommissie iedereen vlot, vrolijk en vriendelijk bedienen. Maar de barcommissie heeft dringend behoefte aan een nieuwe coördinator willen de BAN-leden aan de bar van hun drankje kunnen blijven genieten. Edwin wil zijn taak overdragen, dus is het tijd voor een nieuwe ‘spin in het web’, een enthousiaste, betrokken BAN barcoördinator

 

De coördinator houdt een goed werkschema bij voor de barmedewerkers, regelt de inkopen, is verantwoordelijk voor een helder overzicht van de inkomsten en uitgaven en is het aanspreekpunt vanuit het BAN-bestuur.

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligerstaak? Wil je meer weten over de taken, tijdsinvestering en de huidige barcommissie? Neem contact op met Edwin de Groot via: barcommissie@banbadminton.nl of spreek hem aan achter de bar.

Wie weet zeggen we over korte tijd aan de bar ook tegen en dankzij jou: ‘Proost, op je gezondheid!’.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.