BAN verzorgt badmintonles bij Koningsspelen – BAN

BAN verzorgt badmintonles bij Koningsspelen

BAN verzorgt op 22 april in het kader van de Koningsspelen op basisschool ‘het Zwaluwnest’ enkele badmintonlessen. Na de gezamenlijke feestelijke dagopening op het schoolplein komen de leerlingen van groep 4 en 5 per lesgroep naar sporthal de Brink. Daar krijgen zij, onder deskundige leiding van de BAN begeleiders, uitleg en gerichte instructies om hen de basisvaardigheden van badminton bij te brengen. Elk van de badminton kennismakingslessen bij de Koningsspelen duurt een half uur.

Het BAN badmintonprogramma omvat onder andere een wervelende warming up, uitleg over de juiste racketgreep, speelse oefeningen in het hooghouden van een ballon op het racket. Daarna begint ‘het echte werk’. De leerlingen proberen de shuttle over het net naar elkaar over te slaan. Als er tijd over is, eindigt de clinic met enkele onderlinge wedstrijdjes.

Na de badmintonles krijgen alle deelnemende leerlingen een leuke badmintonsouvenir mee en informatie over badmintonvereniging BAN. Leerlingen die de sportieve smaak van het badmintonnen te pakken hebben gekregen, kunnen daarna drie keer vrijblijvend op woensdagmiddag in sporthal de Icoon met een gratis  BAN badmintontraining meedoen. Daarna wordt hen gevraagd te besluiten over lidmaatschap.
BAN badmintonles

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.