BAN start jaarlijkse badminton buitentrainingen – BAN

BAN start jaarlijkse badminton buitentrainingen

Op zondag 23 augustus startte BAN voor zowel haar senior- als ook voor de junior competitiespelers haar eerste van de drie wekelijkse badminton buitentrainingen. De senioren kwamen bijeen in de Bokkeduinen in Soest. Daar werkten zij onder leiding van trainer Frank van der Laan aan het verbeteren van hun conditie en spelvaardigheden. Na de lange zomerstop was dit voor velen van hen hun eerste, gerichte voorbereiding op het komende badminton competitieseizoen.

Meer dan 30 BAN-junioren verzamelden zich om 10.00 uur in park Schothorst. Onder leiding van Andy Basran, Redmar Blik en Edwin de Groot voerden zij twee uur lang een zeer gevarieerd en speels oefenprogramma uit, gericht op het vergroten van de saamhorigheid en het verbeteren van hun conditie en souplesse.

In de stralende zon gingen de jongeren aanvankelijk rustig, maar geleidelijk steeds intensiever aan de gang. Zij moesten niet alleen rondjes hardlopen, maar deden ook diverse rek-, strek- en behendigheidsoefeningen. Zij werkten daarnaast aan het verbeteren van hun snelheid, wendbaarheid, reactiesnelheid, spelinzicht en oog- handcoördinatie.

De komende week beginnen, zowel voor de BAN-senioren als de junioren, ook de reguliere zaaltrainingen zodat de spelers eind september goed voorbereid kunnen beginnen aan de komende competitie.

Meer foto’s elders op de site.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.