BAN start badminton buitentraining – BAN

BAN start badminton buitentraining

BAN is alweer begonnen met het voorbereiden van haar competitiespelers op het nieuwe sportseizoen. Ruim 30 van de BAN-junioren kwamen zaterdagmorgen 20 augustus in park Schothorst bijeen voor hun eerste training. Onder leiding van hun BAN trainers voerden zij twee uur lang uiteenlopende oefeningen uit, gericht op het vergroten van de saamhorigheid, het verbeteren van hun conditie en het vergroten van hun souplesse en oog-handcoördinatie.

In de stralende zon liepen de jongeren niet alleen vele rondjes over het grasveld, maar zij deden ook diverse speelse behendigheidsoefeningen. Zij werkten daarnaast aan het verbeteren van hun (reactie)snelheid, wendbaarheid en hun oog- handcoördinatie. De jeugd voerde vol enthousiasme, met grote inzet en zichtbaar plezier, de speelse oefeningen uit. Menigeen was na afloop vermoeid van alle inspanning, maar trainers en deelnemers waren zeer tevreden over de verrichte prestaties.

Op zondag 21 augustus was het de beurt aan de BAN-senior competitiespelers. Zij kwamen bijeen in de Bokkeduinen in Soest om daar, aan de hand van allerlei oefeningen, hun conditie op peil te brengen.

Zowel voor de BAN-senioren als de junioren starten ook de reguliere zaaltrainingen zodat de spelers eind september goed voorbereid beginnen aan de komende competitie. Ook voor de recreanten van BAN is het nieuwe badmintonseizoen begonnen. Zij kunnen zowel op woensdagavond, donderdagavond als vrijdagavond komen badmintonnen.

Meer foto’s van de buitentraining elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.