BAN recreanten tevreden over prestaties bij badmintontoernooi – BAN

BAN recreanten tevreden over prestaties bij badmintontoernooi

De twee teams recreatieve badmintonspelers van BAN kwamen zondag 16 oktober moe, maar zeer tevreden terug uit Almere. Daar hadden zij met succes en vooral veel sportief plezier deelgenomen  aan de zevende editie van het jaarlijkse Mix Recreanten Team Toernooi. Op dit goed georganiseerde en met 36 teams bijzonder sterk bezette toernooi wisten de twee BAN team menige wedstrijd winnend af te sluiten.

Voor deze gelegenheid speelde BAN de wedstrijden met steeds wisselende combinaties van spelers. Dat gaf elke recreant de gelegenheid in die combinatie extra wedstrijdervaring op te doen. De BAN deelnemers hadden het daardoor echter soms zeer moeilijk tegen de deelnemers van andere verenigingen met hun enorme dosis wedstrijdervaring en de op elkaar ingespeelde combinaties. De Amersfoortse deelnemers lieten zich hierdoor echter niet uit het veld slaan en speelden verbeten voor elk punt.

De BAN ploeg viel bij dit toernooi met haar teams niet alleen op door felrode clubshirts, maar vooral door de grote onderlinge betrokkenheid, sportiviteit en de inzet van de recreanten.

Na de wedstrijden konden alle toernooideelnemers aan het einde van de middag kijken naar de finales van de Yonex Open Dutch Badminton en daar internationale badminton topspelers aan het werk zien. Deze spannende wedstrijden leverden de BAN-spelers veel leerzame inspiratie op voor volgende toernooien.

De foto’s staan in het fotoalbum.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.