BAN recreanten gaan naar Almere – BAN

BAN recreanten gaan naar Almere

BAN komt op zondag 11 oktober met een behoorlijke afvaardiging naar het Mix Recreanten Team Toernooi (MRTT) in Almere. Naar dit evenement, waar de teams vrijwel constant wedstrijden spelen, komen vooral badmintonspelers van verenigingen uit het noorden van het land. Daarmee is het MRTT steeds meer de tegenhanger geworden van het Landelijke Recreanten Team Toernooi dat jaarlijks in het voorjaar in Arnhem plaatsvindt.

BAN is ook dit jaar bij dit toernooi goed vertegenwoordigd. We begonnen enkele jaren geleden aan deze wedstrijden met een bescheiden afvaardiging. Nu is BAN een van ‘de grote spelers’ bij deze wedstrijden. De BAN-teams bestaan deels uit vaste combinatie van spelers, maar er zijn voor dit toernooi ook enkele ‘gelegenheidsduo’s’ gevormd die zelden met elkaar gespeeld hebben. Alle spelers wacht in Almere zeer geduchte tegenstand van bijzonder gemotiveerde ploegen. Weliswaar gaat het bij dit toernooi in hoge mate om sportiviteit, gezelligheid en ‘lekker spelen’, maar iedere badmintonliefhebber is erop gebrand elke wedstrijd optimaal te presteren en liefst winnend af te sluiten.

Het MRTT vindt plaats op de laatste dag van de Yonex Dutch Open, het nationale badmintontoernooi om de Nederlandse titels. Tal van prominente internationale spelers nemen deel aan deze wedstrijden. Alle MRTT-deelnemers kunnen na afloop van het toernooi vanaf de tribunes enkele topwedstrijden bekijken en daarmee inspiratie opdoen voor een volgend toernooi.
De foto’s staan elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.