BAN Ouder-kind badmintontoernooi – BAN

BAN Ouder-kind badmintontoernooi

BAN (Badminton Amersfoort Noord) organiseert op zondag 31 mei in de Vathorster sporthal ‘de Icoon’ het ouder-kind badmintontoernooi. De deelname staat open voor jeugdleden van de badmintonvereniging die met hun ouder aan het toernooi deelnemen. Omgekeerd kunnen senior BAN-leden ook met hun kind de sportieve strijd met de andere badmintonduo’s aangaan. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en duren tot rond 17.00 uur. Bij de wedstrijden staat niet het winnen of verliezen centraal, maar het samen plezier beleven aan het sporten.

 

Zo zullen er bij het toernooi niet alleen reguliere badmintonwedstrijden gespeeld worden, maar ook speelse varianten die een groter beroep doen op creativiteit en behendigheid. Na afloop van de wedstrijden zal BAN-voorzitter Victor Meier de prijzen uitreiken.

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf de tribune de zeer enerverende wedstrijden te bekijken en de spelers aan te moedigen. Na afloop van het toernooi kunnen zowel de deelnemers als toeschouwers deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd. Nadere informatie over het toernooi en gegevens over de mogelijkheid tot deelname aan de afsluitende maaltijd staan op elders de website.

 

Het inschrijven is inmiddels gesloten.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.