BAN organiseert reünie toernooi – BAN

BAN organiseert reünie toernooi

BAN houdt op woensdag 20 april in sporthal de Icoon een gezellig recreatief badmintontoernooi voor al haar senior oud-leden. De avond begint om 20.00 uur en deelname is gratis. Opgave is mogelijk tot 6 april via reunie@banbadminton.nl

Menig speler stopt, om uiteenlopende redenen, korte of langere tijd met sporten. Maar, eenmaal gegrepen door het ‘badmintonvirus’ blijft vaak heimwee naar het dynamische spel van racket en shuttle en het spelplezier. De reactiesnelheid en souplesse zijn in de loop der tijd misschien iets minder geworden. Maar het is net als fietsen: badmintonnen verleer je niet en blijft zijn aantrekkingskracht houden.

In de aanloop naar haar 10-jarig jubileum nodigt BAN al haar oud seniorleden uit hun racket uit de kast te halen en deel te nemen aan dit gezellige, recreatieve reünietoernooi. De organisatoren koppelen de deelnemers willekeurig aan elkaar. Het gaat bij dit toernooi immers niet om winnaars of verliezers, maar om een hernieuwde kennismaking met badminton en het hervinden van het spelplezier. Deze ingrediënten staan dan ook bij dit toernooi voorop.

Wie na het toernooi weer BAN-lid wordt, betaalt tot september geen contributie en kan deelnemen aan alle jubileumactiviteiten.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.