BAN organiseert compacte cursus voor SL2 jeugdtrainers – BAN

BAN organiseert compacte cursus voor SL2 jeugdtrainers

BAN organiseert, in overleg met Badminton Nederland, een compacte cursus voor SL2 jeugdtrainers. BAN is een van de Nederlandse Flagships, gericht op het versterken en ondersteunen van andere badmintonverenigingen. Uit informatie blijkt dat een deel van de SL2 badmintontrainers graag meer mogelijkheden wil hebben om de junioren gericht te begeleiden, na het aanleren van de badminton basisvaardigheden.

Voor hen organiseert BAN in de maanden november, december en januari een 5-tal praktijkgerichte bijeenkomsten. De cursusdeelnemers ontvangen tal van toepasbare tips, aanwijzingen en praktijkoefeningen ter aanvulling van hun huidige trainingsmogelijkheden.  Deze, door BAN georganiseerde bijeenkomsten, vervangen niet het bestaande SL3 certificaat. Ze kunnen voor de deelnemers wel een stimulans vormen deze opleiding (alsnog) te gaan volgen.

Voor meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden zie  www.banbadminton.nl/activiteiten/ondersteuning-sl2

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.