BAN Open dag 3 oktober – BAN

BAN Open dag 3 oktober

Badminton is sportief, spannend en sociaal FLITSENDE OPEN DAG BIJ BADMINTONVERENIGING

Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert BAN (Badminton Amersfoort Noord) van 10.00 tot 13.00 uur in sporthal de Icoon (Lovink 10 in Vathorst) een gezellige Open Dag. Alle bezoekers winnen mooie prijzen zoals rackets, sporthanddoeken en zelfs een lidmaatschap. Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met badminton als dynamische zaalsport.

Altijd al willen badmintonnen, maar is het er nog niet van gekomen? Kom kijken, meedoen en ervaar het zelf. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur is iedereen, jeugd en volwassenen van harte welkom. Om 10.30 uur, 11.30 uur en 12.30 uur kunnen sportieve belangstellenden meedoen met beknopte badminton kennismakingstrainingen. Naast uitleg over de spelregels gaat men vooral zelf met racket en shuttle aan de gang. BAN zorgt voor leenrackets, de deelnemers voor hun eigen sportkleding en –schoenen.

Tijdens de Open Dag worden doorlopend invitatiepartijen gespeeld. BAN-leden nodigen daarbij de bezoekers uit om met hen mee te spelen en te ervaren hoe leuk badminton is.

Om 11.00 uur verzorgt het eerste BAN seniorenteam een spannende demonstratiewedstrijd. Om 12.00 uur gevolgd door het  eerste BAN jeugdteam. Deze partijen geven een goede indruk van het prestatieniveau van de BAN topteams.

Bij de BAN-stand geven leden informatie over de vereniging. In de kantine van de Icoon kunnen bezoekers genieten van een gratis hapje en drankje en video’s zien van spannende badmintonpartijen.

BAN is een recreatieve badmintonvereniging met een gezonde competitieafdeling. BAN biedt plaats aan jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. Alle jeugdspelers krijgen training zodat zij na verloop van tijd via competitiewedstrijden de sportieve uitdaging met anderen kunnen aangaan. Ook de volwassen competitiespelers krijgen training en nemen deel aan de regionale competitie.

Competitiedeelnemers en volwassen recreatieve spelers kunnen bij BAN, op verschillende locaties verdeeld over de stad, maar liefst drie avonden per week hun sport beoefenen. Ook is er op woensdagmorgen een speelmogelijkheid in de sporthal Juliana van Stolberg.

Belangstellenden, jeugd of volwassene, kunnen 3 keer vrijblijvend komen meespelen voordat men besluit over het lidmaatschap.

BAN kent geen wachtlijsten, dus iedereen kan meteen komen sporten. Kom op 3 oktober naar de BAN Open Dag in sporthal de Icoon en raak in de BAN van badminton!

Meer informatie: 06 – 15552919

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.