BAN neemt afscheid van Andy Basran – BAN

BAN neemt afscheid van Andy Basran

BAN nam op 3 juli afscheid van jeugdtrainer Andy Basran. Andy vertrekt om training te gaan geven bij badmintonvereniging Hoevelaken. Tijdens haar jaarlijkse barbecue, als dank voor alle inzet van de verenigingsvrijwilligers, werd de scheidende trainer uitgebreid toegesproken door BAN-voorzitter WimJan Egtberts.

Deze stak de loftrompet over de jarenlange verbintenis en enorme verdienste van Andy voor de badmintonvereniging. Andy was niet alleen een uitmuntende trainer: hij behaalde cum laude zijn SL3-trainersdiploma. Hij wist vooral elke speler, op zijn of haar eigen niveau, tot betere resultaten te brengen. Andy bedacht en maakte zelf ook diverse trainingsattributen die binnen de vereniging intensief gebruikt worden. Andy was zeer betrokken bij BAN, altijd aanwezig bij wedstrijden, toernooien en evenementen, en bevlogen van de badmintonsport.  De BAN-voorzitter sprak de hoop uit dat Andy over enige tijd ‘op het vertrouwde nest’ terugkeert.

Kortgeleden was Andy Basran al een van de BAN-leden die door Badminton Nederland werd onderscheiden met een erepenning vanwege zijn grote verenigingsverdienste.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.