BAN jubileum mist haar badminton toppers – BAN

BAN jubileum mist haar badminton toppers

De Nederlandse badmintonkampioenen Eefje Muskens en Selena Piek moeten het verzorgen van een clinic bij het BAN jubileumtoernooi afzeggen. BAN viert op 11 juni haar 10-jarig bestaan als zelfstandige badmintonvereniging. De clinic zou het hoogtepunt van de festiviteiten zijn. Eefje en Selena, nummer 7 op de wereldranglijst en serieuze medaillekandidaten bij de Olympische Spelen in Rio, waren al maanden geleden gecontracteerd. Er waren duidelijke afspraken gemaakt voor het verzorgen van een gevarieerd, aantrekkelijk en spectaculair programma. Alles leek piekfijn in orde.

Totdat Eefje afgelopen zaterdag plotseling opbelde: hun deelname aan de clinic kan niet doorgaan. Hun sportieve voorbereiding op de Olympische Spelen vergt meer tijd dan voorzien was. De reeds geplande intensieve wedstrijden in Indonesië worden door hun trainer, in overleg met de sponsor, aangevuld met enkele trainingswedstrijden in de Filipijnen. Het verlengde verblijf van de twee Nederlandse badmintontoppers in Azië valt daardoor nu net in het weekend van de BAN festiviteiten.

BAN heeft met spijt, maar vol begrip gereageerd op de afzegging door Eefje en Selena. De BAN-jubileumorganisatie zoekt driftig naar een nieuwe spectaculaire invulling voor de clinic. Dit weekend zijn hiervoor al de eerste contacten gelegd. Wie nu komen is nog onbekend, maar de clinic belooft hoe dan ook zeer bijzonder te worden.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.