BAN J7 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap Regioteams – BAN

BAN J7 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap Regioteams

De junioren van BAN team J7 mogen naar het Nederlands Kampioenschap Regio Teams Junioren 2016. De spelers Tico Groenveld, Martijn Stoffer, Srinivas Vudutha, Fleur Stortelers, Pascalle Dorrestein en Rosanne Francke wisten zaterdag bij de Regio Kampioenschappen Teams Junioren, na zeer spannende wedstrijden, deze felbegeerde plaats af te dwingen.

Door winst in de reguliere juniorencompetitie hadden de BAN-teams J3, J7 en J8 van BAN zich gekwalificeerd voor deelname aan dit regiokampioenschap.

Voor de jonge spelers van BAN J3 was de tegenstand in de klasse U17 een maatje te groot. Dat nam niet weg dat de BAN ploeg zeer geconcentreerd enkele bijzonder goede wedstrijden speelde.

Voor de andere twee BAN teams vond in de eerste wedstrijd de onderlinge strijd tussen J8 en J7 plaats. Hierbij wist J7 met 7 – 1 te winnen. Doordat het derde team in de poule, OSM uit Maarssen, vervolgens met 8 – 0 wist te winnen van BAN J8 stond BAN J7 één puntje achter in de beslissende wedstrijd.

Aanvankelijk ging de strijd tussen OSM en BAN J7 gelijk op tot de stand van 2 – 2. De volgende partij werd echter door OSM gewonnen. Slechts één punt was toen voor OSM voldoende om er met de winst vandoor te gaan. Het BAN team toonde echter wonderbaarlijke veerkracht en een enorme inzet door de stand gelijk te trekken tot 3 – 3. Vervolgens waren de beide mixpartijen bepalend voor de einduitslag. Deze wedstrijden gingen gelijktijdig van start. De eerste set ging voor BAN verloren, maar het team BAN J7 won de tweede set en voerde daarmee de spanning extra op. Tot op het laatst bleven de wedstrijden spannend. Beide teams waren immers zeer aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was het BAN die in beide zinderende partijen de winst wist te pakken. De spelers konden hun geluk niet op en vierden dit met hun trainers, begeleiders en supporters! Samen met BAN J1 op naar het NK in juni in Zutphen! Alvast veel succes gewenst.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.