BAN informeert bij Amersfoort Aangenaam – BAN

BAN informeert bij Amersfoort Aangenaam

BAN was op 30 september met een kleurrijke informatiestand present bij de gemeentelijke presentatiemarkt ‘Amersfoort Aangenaam’ voor de nieuwe bewoners van de stad. Het gemeentebestuur van Amersfoort organiseert voor de nieuwkomers twee keer per jaar een gevarieerde kennismakingsbijeenkomst. Na de gezamenlijke officiële ontvangst in het gemeentehuis maken de nieuwe inwoners een korte wandeling door de binnenstad.

In de Observant dwaalden de ongeveer 250 belangstellenden vervolgens langs stands van uiteenlopende Amersfoortse organisaties, stichtingen en verenigingen. De nieuwe stadsbewoners horen bij ‘Amersfoort Aangenaam’ over het Amersfoortse verenigingsleven en worden uitgenodigd eens vrijblijvend kennis te komen maken met het veelzijdige aanbod. Het was opvallend dat BAN de enige sportvereniging was met een informatietafel bij deze informatieve manifestatie.

Bij de BAN-informatiestand toonden veel nieuwe bewoners grote belangstelling voor het uitgebreide aanbod van de badmintonvereniging. Zij namen de informatiefolder mee en maakten een keuze uit de speelse gadgets. Velen lieten weten in het verleden de sport beoefend te hebben en zich opnieuw bij een badmintonvereniging aan te willen sluiten. Veel nieuwe stadgenoten zagen deze presentatiemarkt als een prima gelegenheid op ongedwongen wijze kennis te maken met het Amersfoortse verenigingsleven.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.