BAN informatiestand bij Amersfoort Aangenaam – BAN

BAN informatiestand bij Amersfoort Aangenaam

BAN  was op 8 oktober met een kleurrijke informatiestand aanwezig bij de gemeentelijke presentatiemarkt ‘Amersfoort Aangenaam’ voor de nieuwe bewoners van de stad.

Het gemeentebestuur van Amersfoort organiseert voor haar nieuwe inwoners enkele keren per jaar een gevarieerde kennismakingsbijeenkomst. Na de gezamenlijke officiële ontvangst in het gemeentehuis maken de nieuwkomers een korte wandeling door de binnenstad.

In de Observant dwaalden de ongeveer 250 nieuwkomers vervolgens langs standjes van uiteenlopende Amersfoortse organisaties, stichtingen en verenigingen. De nieuwe standsbewoners horen bij ‘Amersfoort Aangenaam’ over het Amersfoortse verenigingsleven en worden uitgenodigd eens vrijblijvend kennis te komen maken met het aanbod. Het was opvallend dat BAN de enige sportvereniging was met een informatietafel bij deze informatieve manifestatie.

De Amersfoortse wethouder Hans Buytelaar liep geïnteresseerd langs de verenigingstafels. Bij de BAN-stand informeerde hij naar het wel en wee van de badmintonvereniging. De wethouder opende de bijeenkomst met een korte toespraak waarin hij de nieuwe bewoners wees op het gevarieerde aanbod aan maatschappelijke organisaties in de Keistad.

Bij de BAN-informatiestand toonden veel nieuwe stadsbewoners grote belangstelling voor het uitgebreide aanbod van de badmintonvereniging. Zij namen de informatiefolder mee en maakten een keuze uit de speelse gadgets. Velen lieten weten in het verleden de sport beoefend te hebben en zich opnieuw bij een badmintonvereniging aan te willen sluiten. Zij waren verrast over het brede aanbod van BAN. De badmintonvereniging richt zich immers zowel op junioren als senioren, biedt spelmogelijkheden voor de recreant maar ook voor competitiespelers. Men kan er zowel overdag als ’s avonds komen sporten. Wie nooit eerder badminton speelde, kan een starterstraining volgen. Alle belangstellenden mogen drie keer vrijblijvend komen badmintonnen voordat zij een besluit nemen over hun lidmaatschap. Wie vervolgens een jaarlidmaatschap afsluit, ontvangt gratis een badmintonracket. Veel nieuwe stadgenoten namen folders mee en zagen deze presentatiemarkt als een prima gelegenheid op ongedwongen wijze kennis te maken met het Amersfoortse verenigingsleven.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.