BAN houdt speels speedminton toernooi – BAN

BAN houdt speels speedminton toernooi

BAN hield op zondag 28 juni in park Schothorst een speels speedminton toernooi als afsluiting van het badmintonseizoen 2014 – 2015. In het Amersfoortse park deden bijna 40 BAN-leden (zowel junioren, senioren, recreanten als competitiespelers) mee aan het gezellige en sportieve buitenevenement.

 

Voor veel deelnemers was het hun eerste kennismaking met deze bijzondere variant op het vertrouwde badminton. Het was voor menigeen dan ook even wennen aan een ander, (veel kleiner) racket, een andere (veel kleinere) shuttle, andere spelregels, geen net en een bijzonder (veel groter) speelveld. Maar, met ervaring of volkomen nieuweling in deze tak van sport, onder de stralende zon hadden de deelnemers volop spelplezier en zij toonden een grote inzet.

 

De BAN-recreatiecommissie hield met de wedstrijden een hoog tempo aan, zodat het mooie weer en de intensieve sportieve inspanning menigeen deed verzuchten dat badminton weliswaar vermoeiend is, maar dat speedminton daar zeker niet voor onder doet.

De shuttle kreeg soms door de plotselinge windvlagen een bijzondere wending die het verrassingselement alleen maar vergrootte. Maar winnen of verliezen was dit keer niet van groot belang: het spelplezier stond voorop.

 

De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking voor de verrassende winnaars en een heerlijke barbecue.

Het speedmintontoernooi kan, gezien de vele positieve reacties, bij BAN een mooie jaarlijkse traditie worden. De recreatiecommissie kan met trots terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Voor de foto’s klik hier.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.