BAN heeft nieuwe badminton kampioenen – BAN

BAN heeft nieuwe badminton kampioenen

BAN heeft nieuwe clubkampioenen. Op zaterdag 7 (voorwedstrijden van de junioren) op zondag 8 maart (senioren en alle finales) hield BAN haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Het werden twee dagen vol enerverende, spannende en vooral sportieve wedstrijden met veel aantrekkelijk badminton op hoog niveau.

De BAN jeugd was volop aanwezig en daar bleek duidelijk dat zij de afgelopen periode een enorme vooruitgang hebben geboekt. De junioren, zelfs de jongste spelers, kwamen tot zeer geraffineerd spel. Zij lieten zien dat de trainingen tot goede resultaten leiden en zij in de toekomst op sportief gebied voor grote verrassingen zullen zorgen. Bij de junioren leverde Demiek Blik een bijzondere prestatie door zowel bij de herenenkel, met Martijn Stoffer bij de herendubbel, en met Julie Koster ook bij de mix als eerste te eindigen.

 

De BAN-senioren hadden op zondag een druk programma dat in een hoog tempo werd afgewerkt. Onder toeziend oog van het toegestroomde en volop meelevende publiek toonden alle deelnemers veel inzet. Iedere deelnemer probeerde met zijn prestaties een hoge klassering af te dwingen.

Grote winnaar bij de senioren was ook dit jaar Leon Molenkamp. Hij wist zowel in het heren enkelspel als in de herendubbel (met Remco Stoffer) en ook met Lisanne Voskuilen in de mix de overwinning op zijn naam te schrijven. Sabine de Wit veroverde de eerste plaats in de dames enkel en met Lisanne Voskuilen bij de damesdubbel en zij sleepte met Arjan Spijkerboer een tweede plaats in de wacht in de mix. Alle winnaars zijn te vinden op:https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=2E9ABFEB-0564-44EA-944F-9C3F06BE2EF4

 

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.