BAN gekozen als leukste Amersfoortse sportvereniging – BAN

BAN gekozen als leukste Amersfoortse sportvereniging

BAN is op een zeer eervolle tweede plaats geëindigd bij de verkiezing van de leukste sportvereniging van de gemeente Amersfoort. Als eerste in deze categorie eindigde voetbalvereniging Hoogland. Bij deze landelijke verkiezing, waaraan vanuit Amersfoort bijna 40 sportverenigingen deelnamen, werd via het uitbrengen van een stem een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur. De cijfers konden variëren tussen 1-10.

BAN verdient de hoge klassering onder andere voor de positieve sfeer, sportieve opstelling, de grote inzet van haar zeer betrokken vrijwilligers en het bestuur en voor de geboden hulp aan regionale hulpbehoevende badmintonverenigingen. Als een van de Nederlandse Flagships biedt BAN deze sportclubs zowel beleidsmatige als praktische ondersteuning, onder meer gericht op ledenwinst en het opzetten van een succesvol jeugdbeleid.

Bij BAN geen aangeschoten leden in de kantine. De vereniging hecht groot belang aan sportiviteit en respect op en rond het speelveld. De bestuursleden en de vele vrijwilligers zetten zich al jarenlang met volle overgave in voor de vereniging. BAN staat mede bekend om de goede sfeer binnen de vereniging, betrokkenheid en gezelligheid.

Op 7 december 2015 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging in het Thermen Bussloo Hotel in Apeldoorn. Voor het eerst worden tijdens de Award Uitreiking alle gemeentewinnaars op het podium gehuldigd. Ook wordt tijdens de Award Uitreiking de top 3 per provincie in het zonnetje gezet en dus ook de winnaar van iedere provincie bekendgemaakt. Tot slot wordt ook onthuld welke sportvereniging zich de Leukste Sportvereniging van Nederland mag noemen. Alle provinciewinnaars ontvangen tijdens de Award Uitreiking een jaarabonnement op het tijdschrift Sport FM. Waarschijnlijk zal BAN met een afvaardiging op 7 december bij de feestelijke uitreiking aanwezig zijn.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.