BAN en BCA bieden zomer badminton – BAN

BAN en BCA bieden zomer badminton

Badmintonliefhebbers kunnen heel de zomer hun favoriete sport blijven beoefenen. De badmintonverenigingen BAN en BCA hebben hiertoe de handen ineen geslagen. Deze actie start op vrijdagavond 30 juni in sporthal de Icoon en duurt tot vrijdag 18 augustus. Deelnemers hoeven zich niet vooraf aan te melden en ook hoeven zij geen lid te zijn van een badmintonvereniging. Iedereen betaalt een geringe toegangsprijs. Elke maandagavond en donderdagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur kan men terecht in de Juliana van Stolberg sporthal. Daar betalen deelnemers € 4,00 per speelavond. Op vrijdagavond vanaf 20.00 uur kunnen de badmintonspelers terecht in sporthal de Icoon. Daar betaalt men € 2,50 per speelavond.  Als er mensen staan te wachten dan is het verplicht te rouleren na 20 minuten spelen.

BAN en BCA bieden deze speelmogelijkheid niet alleen aan haar eigen leden, maar ook aan leden van andere badmintonverenigingen, zelfs spelers die geen lid zijn van een badmintonvereniging kunnen deelnemen.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.