BAN Clubkampioenschappen 2016 – BAN

BAN Clubkampioenschappen 2016

De clubkampioenschappen van BAN voor junioren en senioren staan weer voor de deur. Klik hier om je in te schrijven.

Dit jaar gaan we de wedstrijden weer in 1 weekeinde plannen. De clubkampioenschappen (verplicht voor competitiespelers) worden gespeeld op zaterdag 19 en zondag 20 maart in het Icoon. Voor de recreanten wordt een uitzondering gemaakt: zij spelen alleen op zondag.

Uitgangspunt is dat een competitiespeler twee dagen beschikbaar moet zijn. Stel dat dit absoluut niet mogelijk is dan kun je alleen op zondag spelen en alleen voor het enkelspel inschrijven. Alléén op zaterdag spelen kan niet.

De junioren worden ingedeeld op leeftijdscategorieën. In overleg met de trainers kan er in een hogere leeftijdscategorie ingeschreven worden. De leeftijdscategorieën zijn gebaseerd op de leeftijdsgrenzen van het afgelopen seizoen:

  • Categorie U17: onder 17 jaar, 1999 of later
  • Categorie U15: onder 15 jaar, 2001 of later
  • Categorie U13: onder 13 jaar (O14, U13 en U11), 2003 of later

Wanneer junioren in de competitie spelen in een oudere categorie dan hun echte leeftijd moeten ze zich bij de clubkampioenschappen in dezelfde categorie inschrijven als waarin ze competitie spelen.

Junioren die onder 19 spelen schrijven zich in bij de competitie senioren categorie 2.

De senioren worden onderverdeeld in competitie en recreanten groepen. De indeling wordt als volgt:

  • Categorie 1: spelers van teams 1 t/m 4
  • Categorie 2: spelers van teams 5 t/m 7, M1 en jeugdteams J1 en J2
  • Categorie 3: super recreanten, team 8 en oud-competitiespelers
  • Categorie 4: recreanten

Voor alle klassen bestaan de onderdelen Heren Enkel (HE, JE), Dames Enkel (DE, ME), Heren Dubbel (HD, JD), Dames Dubbel (DD, MD) en Gemengd Dubbel (GD).

Je kunt inschrijven via internet (inschrijving clubkampioenschappen).

De uiterste inschrijfdatum is zondag 28 februari. Per onderdeel zijn de inschrijfkosten € 5,=.

Alle kosten voor het toernooi worden via automatische incasso geïnd.

Het speelschema wordt bekend gemaakt via email en op www.toernooi.nl. Het is dus belangrijk een goed emailadres te gebruiken bij de inschrijving.

Iedereen dient een half uur vóór aanvang van zijn/haar wedstrijd aanwezig te zijn. Zo heeft iedereen tijd voor een goede warming-up en kunnen we het speelschema volgen.

Aan het eind van de finale dag is het gezellig om met z’n allen in de kantine Chinees (vegetarisch aangeven op inschrijfformulier) of patat te eten om de clubkampioenschappen af te sluiten. Ouders, partners en kinderen zijn ook uitgenodigd, graag wel aangeven op het inschrijfformulier. Kosten Chinees € 7,50 p/p. Kosten patat (met 2 kroketten, 2 frikandellen of 1 kroket en 1 frikandel) € 5,00 p/p.

Voor meer informatie en het toernooireglement kun je terecht op  www.banbadminton.nl of bij:  Mieke van den Bosch of Ton Linders.

(email: clubkampioenschappen@banbadminton.nl)

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.