BAN boekt verschillende successen tijdens paasweekend – BAN

BAN boekt verschillende successen tijdens paasweekend

Het was een druk paasweekend. Op 4 april werd het eerste BAN open gehouden en deden er spelers mee aan het Jan van Schaffelaar toernooi in Barneveld. Op 2e paasdag deden er verschillende spelers van BAN mee aan het jeugdtoernooi in Woerden. Bij alle drie de toernooien werden er prijzen binnengehaald.

 

BAN Open:
Op zaterdag 4 april is het eerste BAN Open junioren toernooi gehouden. Onder leiding van Maarten van de Berkt en Hanneke Munnik werd het een groot succes. Met 89 spelers was het een geslaagd toernooi. De winnaars kan je bekijken door op de volgende link te klikken: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=57A60306-218C-48AF-BAA8-51CDF10284BF.

 

Jan van Schaffelaar:
BAN succesvol bij Jan van Schaffelaar toernooi in Barneveld. Arjan en Sabine winnen de single in de 6. Leon wordt 2e in de single in de 4. Arjan en Sabine zijn ook nog allebei 2e geworden in respectievelijk de heren dubbel en de dames dubbel 6.

 

Jeugd Stadstoernooi 2015:
BAN speelsters Britt en Marieke deden 2e paasdag mee aan het jeugdtoernooi in Woerden. In dames enkel U15 werd het een spannende eindstrijd tussen Britt en Marieke waarbij Britt uiteindelijk aan het langste eind trok en er met de eerste prijs vandoor ging. Samen wonnen Britt en Marieke de dames dubbel U17.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.