BAN bij SRO verenigingsmarkt – BAN

BAN bij SRO verenigingsmarkt

BAN was op 23 september een van de sportverenigingen die zich presenteerde bij de SRO verenigingsmarkt in en om het Sportfondsenbad.

Buiten het zwemcomplex konden de sportieve senioren deelnemen aan verschillende kortdurende proeflessen van uiteenlopende sportclubs. In het gebouw liepen de geïnteresseerden langs de vele tafeltjes waar diverse Amersfoortse sportverenigingen zich presenteerden. De BAN informatiestand was duidelijk herkenbaar door de rode verenigingsvlag, een badmintonracket, het clubshirt en een koker shuttles op tafel.

Bij de BAN informatietafel lagen folders, minishuttles en balpennen die de bezoekers konden meenemen. De belangstellenden kregen uitvoerige informatie over de speelmogelijkheden voor junioren, senioren, recreanten en competitiespelers bij de badmintonvereniging, de vele speeltijden, de verschillende locaties en de mogelijkheid enkele keren vrijblijvend bij de badmintonvereniging te komen meespelen.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.