BAN bij Amersfoort Aangenaam – BAN

BAN bij Amersfoort Aangenaam

BAN was op 9 april met een informatiestand present bij de gemeentelijke presentatiemarkt ‘Amersfoort Aangenaam’ voor de nieuwe bewoners van de stad. Het gemeentebestuur van Amersfoort organiseert voor haar nieuwe inwoners enkele keren per jaar een gevarieerde kennismakingsbijeenkomst. Na de gezamenlijke ontvangst in het gemeentehuis en een korte toespraak door de burgemeester maken de nieuwkomers een korte wandeling door de binnenstad.

In de Sint Joriskerk worden zij opnieuw welkom geheten en kunnen zij, onder het genot van een drankje en hapje, op hun gemak rondwandelen langs verschillende stands waar leden van uiteenlopende Amersfoortse instellingen, vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen informatie geven. De nieuwkomers horen over het Amersfoortse verenigingsleven en worden uitgenodigd eens vrijblijvend kennis te komen maken.

Bij de BAN-informatiestand toonden veel nieuwe stadsbewoners grote belangstelling voor het uitgebreide aanbod van de badmintonvereniging.

Veel nieuwe stadgenoten namen folders mee en misschien komen ook zij binnenkort bij BAN badmintonnen. In ieder geval was de presentatiemarkt voor de nieuwkomers een prima gelegenheid op ongedwongen wijze kennis te maken met het Amersfoortse verenigingsleven.
Amersfoort aangemaam

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.