BAN biedt jeugd gratis badmintonlessen – BAN

BAN biedt jeugd gratis badmintonlessen

BAN biedt leerlingen van de Amersfoortse basisscholen drie gratis badmintonlessen. Op woensdag 13, 20 en 27 mei kunnen de junioren van groep 3 – 4 -5 tussen 17.30 – 18.30 uur terecht in sporthal de Icoon in Vathorst. Voor de leerlingen van groep 3 – 4 – 5 zijn de lessen van 18.30 – 19.30 uur. Belangstellenden moeten zich vooraf opgeven, onder vermelding van naam en leeftijd, via clinic@banbadminton.nl. Een snelkoppeling hiervoor staat rechts op deze website.

 

De deelnemers nemen zelf sportkleding mee, de badmintonvereniging zorgt voor leenrackets. De lessen worden gegeven door de gediplomeerde BAN-badmintontrainers en zijn speciaal afgestemd op de beginnende sportbeoefenaars.

Voor BAN zijn de gratis lessen een logisch vervolg op zowel het succesvolle scholentoernooi als ook op de badmintonclinic bij de Koningsspelen. Er was toen slechts een half uur tijd per groep. De kennismaking met badminton moest die keren beperkt blijven tot enkele basisvaardigheden. In de gratis lessen van 13, 20 en 27 mei kunnen de leerlingen vooral zelf met racket en shuttle aan de slag. De gediplomeerde BAN trainers staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod.

 

De nieuwkomers krijgen onder andere uitleg over de spelregels, de juiste racketgreep, loop-, spel- en houdingsvaardigheden. De leerlingen oefenen verschillende soorten slagen als forehand, backhand, drop, clear en dropshot. Er is volop gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden in de praktijk te oefenen. Voor de ouders is er gratis koffie in de kantine van de sporthal. Wie alle drie keren komt, maakt kans op fraaie prijzen.

Jongeren die na deze drie gratis lessen besluiten om jaarlid te worden van BAN krijgen een badmintonracket cadeau.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.