BAN begint 2016 met speels toernooi – BAN

BAN begint 2016 met speels toernooi

BAN startte 2016 met het inmiddels traditioneel geworden speelse, onderlinge badmintontoernooi. Sportzaal de Bieshaar in Hoogland telde op vrijdag 8 januari bijna veertig deelnemers aan het sportieve badmintonevenement.

BAN-voorzitter Victor Meier neemt dit jaar afscheid van de vereniging. Hij vertelde in zijn welkomstwoord dat 2016 voor de vereniging een bijzonder jaar is. BAN bestaat dan niet alleen 10 jaar als zelfstandige badmintonvereniging en viert dit met diverse spectaculaire activiteiten. De club heeft ook sinds kort een nieuw logo. Bovendien krijgen alle competitie spelende jeugdleden binnenkort gratis een nieuw verenigingsshirt.

Na een verrassende warming up vol ludieke oefeningen, startte om 20.30 uur het toernooi met de eerste wedstrijden. Junioren, senioren, recreanten en competitiespelers speelden in een van de zes teams in steeds wisselende tweetallen zowel met als tegen elkaar. Alle deelnemers toonden grote gedrevenheid en volle inzet om voor hun team zoveel mogelijk punten te verzamelen. Was de ene speler duidelijk nieuwkomer in dit spelersveld en de ander ervaren en zeer geroutineerd, dat maakte bij dit toernooi niets uit. Bij deze krachtmeting ging het louter om sportiviteit en spelplezier. Na ruim twee uur stapten de spelers moe en bezweet maar zeer voldaan van het warme sportveld.

In de kantine van de Bieshaar volgde de prijsuitreiking met voor de winnaars enkele zeer verrassende prijzen, zoals een bos wortelen of een tube spierbalsem.
Onder het genot van een drankje en de lekkere hapjes, uitstekend verzorgd door eethuis de Stoeterij, bleef menigeen nog lang vrolijk nagenieten.
BAN heeft met dit traditionele recreatieve badmintontoernooi opnieuw een zeer geslaagde sportieve aftrap gedaan van het nieuwe jaar. Foto’s elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.