BAN badminton kampioenen gehuldigd – BAN

BAN badminton kampioenen gehuldigd

In de kantine van sporthal de Icoon zijn de BAN teams J1 en J4 gehuldigd die in de badmintoncompetitie als eerste zijn geëindigd.

Team J1: Nigel van der Poel, Pascalle Dorrestein, Joshua Donker en Myrthe Francke behaalde maar liefst 92 van de 96 punten. Ook het team J4, bestaande uit Martijn Stoffer, Demiek Blik, Rosanne Francke, Tico Groenveld en Lian Koster, werd in hun poule met ruime voorsprong eerste. Ook Seenu Vedutha heeft een belangrijk aandeel gehad in deze prestatie. Hij heeft immers lange tijd deel uitgemaakt van het team.

In het bijzijn van hun ouders, de trainers, bestuursleden en andere belangstellenden ontvingen spelers van de winnende teams een leuk aandenken aan hun geleverde prestaties.

De grootste komende uitdaging voor beide teams wordt de deelname aan de regiokampioenschappen in februari. Winst leidt immers tot deelname aan het Nederlands kampioenschap.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.