BAN Badminton bij Koningsspelen – BAN

BAN Badminton bij Koningsspelen

BAN (Badminton Amersfoort Noord) is actief betrokken bij sportactiviteiten rondom de Koningsspelen. Op vrijdag 24 april verzorgt de badmintonvereniging een clinic voor vier groepen leerlingen van elk 15 leerlingen van basisschool de Breede Hei. In sporthal de Brink verzorgt BAN dezelfde dag ook een badmintonclinic voor vijf groepen van elk 50 leerlingen van basisschool Zwaluwnest.

 

Elke groep krijgt een clinic van een half uur, waarin de leerlingen kennis kunnen maken met enkele basisvaardigheden van badminton. Alle deelnemers krijgen ter herinnering aan de badmintonclinic een tas mee met gegevens over BAN en een souvenirtje.

 

Omdat op 24 april in zo’n korte tijd slechts een zeer beperkt programma kan worden aangeboden, organiseert BAN voor belangstellende leerlingen een gratis en vrijblijvend vervolgprogramma. Drie achtereenvolgende woensdagen in mei, op 13, 20 en 27 mei, kunnen de geïnteresseerde scholieren in sporthal de Icoon in Vathorst drie gratis badmintonlessen bij BAN komen volgen. Daar krijgen zij verdieping van de basisvaardigheden aangeboden en zijn er voor hen meer mogelijkheden de geleerde vaardigheden zelf in de praktijk te oefenen. De leerlingen dienen zich vooraf aan te melden voor de gratis en vrijblijvende badmintonlessen via clinic@banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.