BAN badminton bij Amersfoort Aangenaam – BAN

BAN badminton bij Amersfoort Aangenaam


de BAN stand Foto: H. Wiltschut (BAN)

17-02-2019, 17:05

Ook de Amersfoortse Badmintonvereniging BAN was op 16 februari met een kleurrijke informatiestand aanwezig bij ‘Amersfoort Aangenaam’, de veelzijdige informatiedag voor de nieuwe bewoners van de stad.

Het gemeentebestuur van Amersfoort organiseert voor haar nieuwe inwoners enkele keren per jaar een gezellige en ongedwongen kennismakingsbijeenkomst. Na de gezamenlijke officiële ontvangst in het gemeentehuis maken de nieuwkomers een korte wandeling door de binnenstad.

In de Sint Joriskerk dwaalden de ongeveer 250 nieuwe stadbewoners vervolgens langs standjes van uiteenlopende Amersfoortse organisaties, stichtingen en verenigingen. De nieuwkomers horen bij ‘Amersfoort Aangenaam’ over het Amersfoortse verenigingsleven en worden her en der uitgenodigd vrijblijvend kennis te komen maken met het aanbod.

Het was opvallend dat BAN de enige sportvereniging was met een informatietafel bij deze speelse informatieve bijeenkomst.

Bij de BAN-informatiestand toonden veel nieuwe stadsbewoners grote belangstelling voor het veelzijdige aanbod van de badmintonvereniging. Zij maakten een praatje, informeerden naar de mogelijkheden om op verschillende punten in de stad te komen badmintonnen bij BAN. De nieuwkomers namen de informatiefolder mee en maakten een keuze uit de speelse gadgets. Velen lieten weten in het verleden de sport beoefend te hebben en zich opnieuw bij een badmintonvereniging aan te willen sluiten. Voor de nieuwe stadgenoten is deze presentatiemarkt een prima gelegenheid op ongedwongen wijze kennis te maken met het Amersfoortse verenigingsleven.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.