BAN 8 op de regiokampioenschappen – BAN

BAN 8 op de regiokampioenschappen

De vierde klasse bestond uit 9 teams en er waren derhalve 3 poules van 3 teams gemaakt. De beste uit elke poule en de beste tweede van alle drie de poules gaan door naar de halve finale.

 

De eerste wedstrijd speelden we tegen De Kantjils uit Wageningen. We waren aardig aan elkaar gewaagd en dit eindigde dan ook in een gelijkspel van 5-5. De tweede wedstrijd was tegen RAP uit Linschoten en deze wedstrijd wisten we te winnen met 6-4. Op dit moment was het afwachten wat de andere twee teams tegen elkaar zouden doen om te weten of we eerste waren geworden in de poule en of we dus door zouden mogen naar de halve finale. Deze wedstrijd tussen De Kantjils en RAP eindigde ook in een 6-4, wat betekende dat we gelijk zijn geëingd op sets met De Kantjils. Daarom werd er naar onderling punten resultaat gekeken en helaas leverde dit een tweede plek op. Nu was het in spanning afwachten of we beste tweede waren geworden of niet. Uiteindelijk bleek dit gelukkig het geval en dus mochten we in de halve finale aantreden.

Deze werd gespeeld tegen Harderwijk. Onze heren wisten in de MD helaas niet de punten te pakken tegen de twee sterke heren van Harderwijk. Onze dames hebben wel een nipte overwinning behaald in de VD. Op dit moment dus gelijkspel en dus zouden de singles bepalend worden of we de finale zouden behalen of niet. Helaas bleken de spelers van Harderwijk te sterk en hadden we beide singles verloren waardoor we het in de mix niet meer goed konden maken. Uiteindelijk dus een 3e of 4e plek behaald en een leuke, sportieve, spannende en gezellige dag gehad.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.