BAN 8 kampioen – BAN

BAN 8 kampioen

Afgelopen zaterdag hadden we onze voorlaatste wedstrijd tegen de nummer 2 in onze poule, Flevoland 5 uit Lelystad. We stonden op dat moment 10 punten voor op hen, wat betekent dat wanneer we 4-4 of beter zouden spelen, de uitslag van onze laatste wedstrijd niet meer uit zou maken om kampioen te worden. De wedstrijden: de heren van de tegenstanders waren in de dubbel net iets te sterk voor onze heren en zodoende hebben we dit punt niet kunnen pakken. De dames hebben de damesdubbel wel weten te winnen. Chris wist in een spannende partij in drie vermoeiende sets de tegenstander te verslaan en Mieke wist in drie sets haar single net niet te winnen.

 

Ook Kevin is het dit keer niet gelukt om de heer te verslaan en Denise heeft haar single wel gewonnen. Voordat we aan de mixen begonnen stond het dus 3-3, dus nog één puntje erbij en we zouden tijdens die wedstrijd al kampioen zijn geworden. Beide mixen zijn uiteindelijk in drie sets gewonnen, wat betekent dat we afgelopen weekend onder coachend oog van Ton al kampioen zijn geworden. Na afloop hebben we nog een lekker bittergarnituurtje genuttigd in de kantine. Komende zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd en dan is het competitieseizoen alweer voorbij.

Team 8; Mieke, Denise Chris en Kevin (van links naar rechts)

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.