BAN 1 – Opeens heb je het, je staat bovenaan! – BAN

BAN 1 – Opeens heb je het, je staat bovenaan!

Afgelopen weekend troffen wij BC Drachten. Voor diegenen die slecht zijn in topo Drachten ligt inderdaad in Friesland…. wij hebben extra veel zin in de uitwedstrijd! BC Drachten dus – een team dat vorig seizoen gepromoveerd is in de 4e divisie, maar dit seizoen zijn draai nog niet heeft gevonden.

Jarno had voorafgaand aan de westrijd met zijn sterk analytisch vermogen vernomen dat andere teams in onze poule gelijk hadden gespeeld. Snelle conclusie: vandaag moeten er punten gepakt worden!

De eerste set van de herendubbel ging verloren maar de tweede set hebben Jarno en ik  laten zien dat wij wel degelijk kunnen dubbelen: 21-10 winst. De derde set ging op en neer maar eindigde uiteindelijk in winst voor BAN! De eerste herendubbel gewonnen dit seizoen en voor ons de kunst om deze lijn door te zetten! Anouk en Sabine hadden een sterke dubbel die netjes in twee sets werd gewonnen. 2 – 0 voor BAN!

De singles werden zoals eigenlijk wekenlijks gewonnen door ons alle vier! Het is ons deze keer zelfs allemaal in twee sets gelukt (show -offs). Anouk heeft dit minstens vijf keer bevestigd door aan te geven, en ik citeer: “ dat ze een f*cking lekkere single had gespeeld”.  Shout-out naar Sabine de master in drie setters  die haar eerste single dit seizoen in twee sets heeft gewonnen –  er zullen er velen volgen!

Aangekomen bij de mixen stond het 6 – 0 voor BAN. Een hele mooi stand tot nu toe maar het kan natuurlijk nog mooier?! De mix van mij en Anouk werd gewonnen in drie sets ! Tevens de eerste mix die wij winnen dit seizoen en ook hier aan ons om dit door te trekken! Jarno en Sabine hadden een gemakkelijke eerste set maar in de tweede set ging de winst naar Drachten. De derde set werd een zenuwslopende partij met vele matchpoints maar uiteindelijk wist Drachten de partij te winnen met 26 – 24.

Nadat Jarno en Sabine het gevoel hadden alsof ze het WK hadden verloren na hun spannende en slopende mix beseften ook zij dat we 7 – 1 hadden gewonnen vandaag! Na deze monster score deelt BAN 1 momenteel de eerste plek in de poule met BV Almere. De eerstvolgende wedstrijd op zondag 1 november is dan ook tegen BV Almere.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.