Badmintontoernooi voor recreanten – BAN

Badmintontoernooi voor recreanten

Op zondag 12 april organiseert Badminton Recreanten Amersfoort in sporthal Schuilenburg voor de negentwintigste keer haar halfjaarlijkse toernooi. Inschrijving voor deelname is mogelijk tot 26 maart aanstaande. Bij dit recreantentoernooi staat niet het winnen centraal, maar de sportieve uitdaging en het spelplezier. Vandaar dat niet de beste, maar de gemiddelde speler in de drie categorieën (beginnend, geoefend en ervaren) een leuke prijs tegemoet kan zien.

 

De partijen worden vooraf samengesteld op speelsterkte. De spelers zijn ingedeeld in drie categorieën: de beginners, de geoefende en de ervaren badmintonspelers. Op deze wijze treffen alle spelers tegenstanders van hun eigen spelniveau. Beginnende spelers hebben beperkte speelervaring, geoefende spelers zijn meer bedreven en ervaren spelers beoefenen de badmintonsport op wat hoger niveau. Na een gezamenlijke warming up spelen de deelnemers tussen 11.00 uur en 17.00 uur tien wedstrijden. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 9,00. Opgave tot uiterlijk 26 maart aanstaande via www.badmintonrecreanten.nl . Op deze site staan foto’s, videobeelden en verslagen van vorige toernooien. Nadere informatie: Wilma Barendregt en Huub Wiltschut (033 – 4652237).

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.