Badminton(sport)foto van het jaar 2014 – BAN

Badminton(sport)foto van het jaar 2014

“Eigenlijk is badminton te mooi om in één beeld te vangen. Maar we proberen het toch!”

CHESP nodigt u van harte uit om mee te doen met de ‘Badminton(sport)foto van het jaar 2014’ verkiezing. De verkiezing wordt georganiseerd binnen het initiatief ‘Ik hou van badminton’. Naast de ‘Badminton(sport)foto’ is er ook een prijs voor de ‘Meest originele’ foto. Dit allemaal in samenwerking met Badminton Nederland.

 

Via inzending@badmintonsportfotovanhetjaar.nl kunnen tot aan 30 januari foto’s ingestuurd worden. Deze worden op facebook gepubliceerd, waarna iedereen door middel van likes, erop kan stemmen. Foto’s, die eerder ingestuurd worden krijgen natuurlijk meer aandacht. We publiceren ongeveer twee à drie foto’s per dag.

 

We hebben al geweldige foto’s voorbij zien komen. Het bewijst dat dit een mooi instrument is om de badmintonsport te promoten.

 

Op de finale dag van het Carlton NK zal de prijsuitreiking plaats hebben. Een wisselbeker, de foto op canvas en gratis toegang tot het Carlton NK voor de zondag van de finales. In aanloop naar het CNK maakt elke inzending kans op mooie prijzen.

 

Doe mee met geweldige initiatief van CHESP.

Voor meer informatie, foto’s en wedstrijdreglement ga naar: http://www.badmintonsportfotovanhetjaar.nl

 

Bart-Jan den Hollander

Initiatiefnemer ‘Ik hou van badminton’

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.