Badminton buitentrainingen bij BAN – BAN

Badminton buitentrainingen bij BAN

BAN bereidt zich weer intensief voor op het komende competitieseizoen. In park Schothorst voeren de junioren op zondag 2 september twee uur lang uiteenlopende sportieve oefeningen uit. De senioren houden dergelijke trainingsoefeningen in de Soester duinen. De trainers richten zich in deze trainingen op het vergroten van de saamhorigheid en het verbeteren van hun conditie en souplesse van de competitiedeelnemers.

In park Schothorst liepen de jongeren niet alleen vele rondjes, maar zij deden ook uiteenlopende behendigheidsoefeningen. Zij werkten daarnaast aan het verbeteren van hun (reactie)snelheid, wendbaarheid, spelinzicht en oog- handcoördinatie. De jeugd voerde vol enthousiasme, met grote inzet en zichtbaar plezier de speelse oefeningen uit. Menigeen was na afloop vermoeid van alle inspanning, maar trainers en deelnemers waren zeer tevreden over de verrichte prestaties en de geboekte vorderingen.

Dit was de laatste van drie buitentrainingen. Binnenkort hebben alle spelers een trainingsdag in de zaal, om goed voorbereid aan de komende competitie te beginnen.

Ook voor de BAN-recreanten start het nieuwe badmintonseizoen. Zij kunnen zowel op woensdagmorgen, woensdagavond, donderdagavond als vrijdagavond bij BAN badmintonnen.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.