Badminton buitentraining gestart – BAN

Badminton buitentraining gestart

BAN startte op vrijdag 15 mei met de eerste buitentraining voor haar junioren. Op het kunstgrasveld van voetbalvereniging Cobu Boys waren de spelers onderverdeeld in een groep tot en met 12 jaar en deelnemers van 13 tot en met 18 jaar.

De bijna 40 sportende jongeren waren blij elkaar weer te zien, samen te trainen en zo hun conditie te verbeteren onder de bezielende leiding van Mark van Woerkom, Richard de Jong, Marieke de Jonge en Merel de Groot. De trainers hadden leuke, gevarieerde oefeningen bedacht en diverse parcours uitgezet waarbij de 1½ meter onderlinge afstand gewaarborgd was. Er werd zelfs even gebadmintond. BAN heeft een zestal locatie coördinatoren die afwisselend bij de buitentrainingen aanwezig zijn en toezien op het naleven van het Corona-protocol. Voor iedereen was het even wennen, maar zowel spelers als ouders hielden zich uitstekend aan alle voorschriften. Volgende week hopen de trainers nog meer BAN-jeugd bij de training te verwelkomen.

Veel dank aan Cobu Boys voor het beschikbaar stellen van hun sportaccommodatie en de prettige samenwerking. Zo was er bijvoorbeeld gezorgd voor een aparte in- en uitgang en mag BAN op de locatie haar materialen opslaan. BAN houdt zich bij deze buitentrainingen aan het protocol zoals opgesteld door het NOC/NSF en het aanvullende protocol van Cobu Boys.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.