Badminton bij BAN in de zomermaanden – BAN

Badminton bij BAN in de zomermaanden

Bij BAN kan vanaf 27 juni iedereen boven de 16 jaar in de zomerperiode badminton komen spelen.

Vanaf 27 juni tot 21 augustus kunnen zowel leden als niet-leden op vrijdagavond tussen 20.00 uur en 22.30 uur in sportzaal de Bieshaar in Hoogland de dynamische racketsport komen beoefenen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Niet-leden betalen € 2.50 per bezochte speelavond. Wie na die periode besluit om lid van BAN te worden, krijgt het betaalde toegangsgeld terug. BAN zorgt voor shuttles en eventueel zijn leenrackets beschikbaar.

Wie als beginneling of buitenstaander opziet tegen het nemen van deze eerste stap kan vooraf contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@banbadminton.nl), zodat er voor opvang en introductie gezorgd wordt. In de zomerperiode badminton spelen bij BAN is een unieke mogelijkheid kennis te maken met badminton als uitdagende zaalsport. Er zijn altijd leden aanwezig die je opvangen, wegwijs maken, de eerste vaardigheden van de sport kunnen bijbrengen en een partij tegen je willen spelen.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.