Actie #SteunJeClub – BAN

Actie #SteunJeClub

De coronacrisis raakt iedereen, en dus ook de badmintonclubs in Nederland. Om clubs in deze moeilijke periode een extra steuntje in de rug te geven starten Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex de actie #SteunJeClub.

Hoe werkt het?
Via deze pagina kunnen badmintonners een speciaal #SteunJeClub badmintonshirt bestellen. Bij het afrekenen kunnen zij aangeven welke club ze willen steunen. De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de club die de koper selecteert. De club krijgt het opgehaalde bedrag aan het einde van de actie in één keer gestort.

Welk deel gaat naar de club?
Het shirt kost €24,95. De kostprijs voor het shirt is €11,35. Dit betekent dat er maar liefst €13,60 direct naar de door koper gekozen club gaat! Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex verkrijgen geen inkomsten uit de actie.

Win een clinic met Mark Caljouw!
Het steunen van de club is natuurlijk al iets moois op zichzelf! De deelnemers maken daarnaast ook nog eens kans op een clinic van topbadmintonner Mark Caljouw! Om kans te maken maakt de deelnemer een foto van zichzelf in het #SteunJeClub shirt en plaatst deze op Facebook en/of Instagram onder vermelding van de hashtags #SteunJeClub #BadmintonNederland #Badmintonplanet #MarkCaljouw & #YonexBadminton.

Aan het einde van de actie wordt uit alle posts één winnaar gekozen. De clinic wordt in overleg gepland bij de club wanneer de omstandigheden dit weer toelaten.

Delen = steunen!
Om deze actie voor alle verenigingen tot een succes te maken roepen we jullie op om de Social-posts van Badminton Nederland zo veel mogelijk te delen. Op deze manier kunnen we elkaar versterken en steunen in deze tijd. Wacht dus geen moment en deel deze actie via jullie kanalen!

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.