4 keer zilver op RSK – BAN

4 keer zilver op RSK

Tijdens de jaarlijkse Regio Centrum Senioren Kampioenschappen in Amersfoort wist BAN met 11 deelnemende spelers/speelsters dit jaar 4 keer in de prijs te vallen. Helaas geen eerste prijzen, maar 4 keer een tweede prijs en daarnaast ook nog 4 halve finales.

In categorie 4 verloor Lisanne Voskuilen, na een spannende finale, net de finale in het dames enkel, nadat ze in de halve finale had afgerekend met teamgenoot Kirsten de Wit. Samen behaalde ze met gedegen spel de finale in het dames dubbel, helaas waren dames van BCA sterker in de finale.

In de categorie 6 eiste Britt van Steendelaar 2 finales voor zich op. Na mooie overwinningen op de nummer 3 en nummer 2 geplaatste speelsters uit het schema moest Britt in 3 sets haar meerdere erkennen tegen de nummer 1 geplaatste speelster. Samen met Rene Kuil haalde Britt een finale plaats van het Gemengd Dubbel, helaas ging de finale verloren, maar een mooi resultaat.

Naast de halve finale van Kirsten in het VE-4 waren er ook 2 halve finales in de dames dubbel 6. Zowel Anne van Spengen en Ilva Kemper als Lisa van Gemert met Celine Roest (Zeewolde) wisten tot de halve finale te komen. Tot slot was er nog een halve finale in het gemengd dubbel 6 voor Marc van Woerkom en Ilva Kemper.

Kortom, een redelijks succesvol verlopen RSK.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.