BAN – In de BAN van badminton
BAN

Badmintoncompetitie seizoen 2021 – 2022

Geef je op of meld je af voor 16 maart 2021 voor het competitie seizoen 2021-2022.

Aanmelden

Tot 16 maart is het mogelijk je op te geven voor deelname aan de badmintoncompetitie seizoen 2021 – 2022. Opgeven voor competitie doe je op de BAN website of klik direct op aanmelden competitie

Competitie spelen is voor jong en oud. Iedereen is welkom daaraan deel te nemen. Competitie speel je in een team van minimaal 4 spelers, doorgaans 2 meisjes/dames en 2 jongens/heren. Alle juniorenteams en seniorenteams vanaf de 6e divisie trainen 2 keer per week. Door het volgen van training verbeter je je spelniveau en je conditie. Competitie spelen is samen met je team sporten, plezier hebben en je sportief meten met spelers op gelijk niveau.

De BAN trainers houden bij de samenstelling van de teams rekening met jouw spelniveau en brengen advies uit aan de technische commissie die de teamindeling vaststelt. Bij de inschrijving kun je ook wensen kenbaar maken.  

Heb je vragen over het spelen van competitie stuur dan een bericht aan tc@banbadminton.nl (vermeld in ieder geval je naam, leeftijd van de speler, telefoonnummer en de mededeling dat je een vraag hebt over competitiespelen). Je wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.  

Afmelden competitie

Competitie speel je tot wederopzegging. Competitiespelers die afgelopen seizoen aan de competitie hebben deelgenomen en komend seizoen niet willen deelnemen dienen zich voor 16 maart 2021 af te melden via de website of klik direct op afmelden competitie  Heb je je niet voor 16 maart afgemeld dan speel je komend seizoen competitie.

Verlenging buitentraining junioren en start buitentraining jong volwassenen tot en met 26 jaar

Tijdens de persconferentie van dinsdagvond 23 februari maakte het demissionaire kabinet bekend dat buitensporten in teamverband tot en met 26 jaar weer is toegestaan per woensdag 3 maart.

BAN verlengt de buitentraining voor al haar junioren en breidt deze uit met de mogelijkheid voor spelers tot en met 26 jaar. De deelnemers van de afgelopen twee weken waren blij weer met hun badmintonvrienden bij te praten en samen te sporten. Die kans krijgen de jongvolwassenen tot en met 26 nu ook. BAN raadt daarom aan om gebruik te maken van de geboden mogelijkheid. Natuurlijk gaan we ook weer werken aan het verbeteren van de conditie en badmintonvaardigheden.

Bij extreme weersomstandigheden gaat de buitentraining niet door. Dat wordt via de website en email doorgegeven.

Wij houden ons natuurlijk aan alle corona protocollen. Om vooraf te weten wie er komt vragen we je in te schrijven via dit bericht. Klik dan op lees meer onderaan dit bericht op www.banbadminton.nl voor het inschrijfformulier.

Gegevens buitentraining

Doelgroep       : Junioren en jong volwassen tot en met 26 jaar (competitie en recreanten)
Locatie            : Handbalvereniging Fidelitas
Adres              : Sportpark Zielhorst 8, Amersfoort
Ondergrond    : asfalt
Dag                 : zaterdagen 6, 13, 20, 27 maart 2021
Tijdstip            : 9.30 – 11.00 uur
Trainers           : Redmar en Olaf

Lees meer…

BAN Workout op donderdagavonden

Zweten en buffelen Na een lange tijd is er eindelijk weer aktie! De senioren competitiespelers zijn weer in beweging gekomen. Er wordt een digitale workout gegeven door Elyna van Vworkx waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Met 17 deelnemers stond de workout in het teken van het met elkaar bewegen en op eigen niveau. Door een variatie aan oefeningen was er voor iedereen voldoende mogelijkheid deel te nemen.

Meld je aan!
Wil je ook deelnemen? Geef je dan snel op via niels@banbadminton.nl en vermeld hierbij eventuele blessures.
Wat: Online workout
Wie: Alle BAN senioren leden (recreanten en competitie)
Wanneer: donderdag 25 februari 2021 20.00 uur

Sportspullen bestellen via de website van chespsport


Bart-Jan heeft een eigen website www.chespsport.nl met een groot aanbod aan sportmaterialen. Heb je iets nodig voor badminton, maar ook voor padel, (tafel)tennis en squash, kijk dan eens op die website. Het is zeker de moeite waard. Je ontvangt als BAN lid 5% korting op je aankopen. In de winkelwagen hoef je dan alleen kortingscode ‘BAN2020-2021’ in te voeren.
In de periode dat Bart-Jan training verzorgt in het seizoen kun je tevens passen in de zaal en voorkom je verzendkosten.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.