BAN zorgt voor licht in de winter

Het wordt vroeger donker en de wintertijd komt eraan. Daarom is het extra belangrijk dat je fiets goede verlichting heeft. Is dat niet het geval, dan kan je als BAN-jeugdspeler je fietsverlichting gratis laten repareren op woensdag 23 oktober tussen 18.30 – 20.00 uur. Terwijl jij traint gaat ondertussen een zeer ervaren fietsenmaker aan de slag om je fietsverlichting te repareren! Ook BAN-junioren die op andere dagen trainen/spelen zijn bij deze actie van harte welkom. Geef je vooraf op via secretaris@banbadminton.nl, vermeld daarbij welke verlichting het niet (goed) doet. (voor/achter/beide). Let op: dit geldt alleen voor reparaties. Deze actie is opgezet door de BAN wervingscommissie.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019.

Yonex Dutch Open