Zaaldienst en bardienst rooster

Net als vorig jaar is er voor alle competitie teams een aantal keer dit seizoen zaaldienst. Dit betekent dat je met je team voor de start van de competitiewedstrijden de zaal moet opbouwen. Hieronder valt: het opbouwen van de netten, neerzetten telborden, banken naast de banen zetten en 2 plastic shuttles per baan neerleggen. Meer shuttles zijn bij de aanwezige trainers verkrijgbaar. Als je met je team zaaldienst hebt moet je om 9:15 voor de ochtend en 13:15 voor de middag wedstrijden aanwezig te zijn in de sporthal.

 

Nieuw dit jaar is dat er ook teams kantinedienst hebben. Dit is om de mensen die achter de bar staan een stukje te ontlasten aan het eind van de dag. Je hoeft niet achter de bar te staan. Een aantal taken zijn de kantine vegen, vuilniszakken legen en de tafels afnemen. Het schoonmaken zal ongeveer 15 minuten kosten.

 

Leden van de barcommissie zullen de sporthal openen en sluiten.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019.

Yonex Dutch Open