BAN Vertrouwenscontactpersonen Denise en René

René Koster en Denise Lammers zijn vanaf april de nieuwe Vertrouwenscontactpersonen bij BAN. De Vertrouwenscontactpersoon (vanaf nu noemen we dit VCP) is binnen de sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft (of een vraag heeft over) grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. De VCP is ook degene die het preventief beleid opzet binnen de vereniging.
VCP’s fungeren dus als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp. De Vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun vereniging om, daar waar nodig, preventieve maatregelen te nemen.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019.

Yonex Dutch Open