Remmerden NK Aangepast Badminton 2017

Joshua heeft dit weekend 2 dagen gestreden op het Remmerden NK Aangepast Badminton 2017. Het was een heerlijk evenement, waarin staanders, rollers en kleine mensen om de Nederlandse titel mochten strijden. Joshua heeft dit weekend kunnen laten zien dat hij dit jaar een flinke ontwikkeling heeft doorgemaakt en mocht naar huis met een mooi resultaat. In de Mix met Megan Hollander en de Heren Dubbel met Mark Modderman is Joshua 1ste geworden. In de single is hij 2e geworden.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

RSK 2019

 

 

In het weekend van 23 en 24 november 2019 zijn er weer de Regionale Senioren Kampioenschappen (RSK)

Klik hier voor informatie