BAN bij stagemarkt Sport College

BAN was op dinsdag 18 april met informatiemateriaal aanwezig bij de stagemarkt van ROC Midden Nederland, afdeling Sport College. Eerste– en tweedejaarsstudenten informeerden bij de diverse sport- en sociale verenigingen over de mogelijkheid er het volgend hun stage te lopen.

De organisatoren hadden op ongeveer 100 tot 150 studenten gerekend. Tot teleurstelling van de verenigingen werd dit aantal echter niet gehaald. Veel studenten hadden via informele kanalen al hun komende stage geregeld. Voor hen was deze informatieve markt overbodig.

Enkele van de belangstellende studenten kenden badmintonvereniging BAN al omdat zij daar zelf badminton spelen. Zij toonden grote belangstelling voor een stageplaats bij ‘hun’ sportvereniging. Gezien de goede contacten over en weer gaat dat zeker lukken.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

RSK 2019

 

 

In het weekend van 23 en 24 november 2019 zijn er weer de Regionale Senioren Kampioenschappen (RSK)

Klik hier voor informatie